Jumalainen näytelmä ei ole edistynyt yhtään. Ensi viikon keskiviikkona on käsittely siitä ja lukematta on nelisenkymmentä sivua. Lisäksi äikän tehtävät painaa päälle ja koeviikko lähestyy uhkaavasti. Kemia ja matikka menevät valonnopeudella ohi eikä laiskoihin aivoihin ota tarttuakseen mitään. Ärsyttää.

Luin Wilden De profundiksen. En ymmärrä, miten siinä saattoi mennä kolme kuukautta! Sen kirjan luettuani käsitykseni Bosiesta muuttui tyystin eikä yhtään positiivisempaan suuntaan. Suosittelen Wilde-faneille sitä, jos ei aiemmin ole teokseen tutustunut. De profundishan on yksi pitkä, katkera kirje, jonka Wilde aikoi lähettää Bosielle vankilasta.
   Wilde-teemasta en ole päässyt, sillä lainasin kirjastosta Telenyn. Kaverini luki sen alle 15-kesäisenä yrittäen piilotella sitä vanhemmiltaan. Piilottelen sitä myös, vaikka ei kai minulla siihen mitään syytä olis, melkein täysikäinen kun olen. Ajatus kuitenki hirvittää jo tarpeeksi. Kaveri sanoi sen olevan pelkkää pornoa koko kirja ja voin vahvistaa sen. Ei se järkytä oikeastaan. Ficeissä on tullut luettua kaikenlaista : D

Anna Karenina on edistynyt jo sivulle 700 ja risat! Toivon saavani sen loppuun ennen kuin lukudiplomissa tulee vuoroon Rikos ja rangaistus, ettei mene kaksi kirjaa sekaisin. Vaikka mitä se ennenkään on haitannut?

Kävin pitkästä aikaa kirjakaupassa keskiviikkona. Mukaan tarttui John le Carrén Pappi, lukkari, talonpoika, vakooja. Olisi ollut hauska nähdä se elokuvissa kaverin kanssa, mutta tähän tuppukylään ei se ilmaantunut! Vielä niin paljon hyviä näyttelijöitä! Kansainvälinen kaupunki. Juuba juu... Sain pokkariin käytettyä jonkin kirjakaupan kupongin.

Ilta kuuluukin ficin seurassa.