Kirjoittelen tällaiseen aikaan sen takia,että koulussamme on taksvärkkipäivä. Suunnittelin viettäväni iltapäivän kirjastossa tekemässä kemian esitelmää lisäaineista. Samalla palautan Lolitan, käyn tiedustelemassa työpaikkaa ja haen henkilöllisyyspaperit poliisilaitokselta.

Alku jorinoilta siirryn kirjoihin ja lukemisiini. 

Lolita oli aika erilainen lukukokemus aikaisempiin verrattuna. Sen voisi lukea uudestaankin. Kirja kertoo Humbert Humbertista, jonka pakkomielteenä ovat nymfetit, kuten hän itse kirjassa kutsuu 8-14-vuotiaita tyttöjä. Lolitaan eli Dolores Hazeen hän tutustuu, kun H.H tulee asumaan Doloresin kotiin alivuokralaiseksi. H.H nai Doloresin äidin, jotta saisi olla lähellä Doloresia. Tytön äiti saa sen selville, mutta kuolee ennen kuin kukaan muu saa siitä tietää. H.H ja Dolores lähtevät kiertämään Yhdysvaltoja.

Aloitin muutama päivä sitten uuden kirjan, Barbara Ehrenreich'n Nälkäpalkalla. Äitini suositteli kirjaa ja ajattelin lukaista sen. Kirja kertoo toimittajasta, joka kokeilee elää muutamia kuukausia minimipalkalla. Hän kokeilee tarjoilijan, siivoojan ja myyjän ammatteja.

Seuraavaksi ajattelin aloittaa kirjan Saatana saapuu Moskovaan. Kirjaston kirjana sillä on kiire tulla luetuksi. Jos se olisi oma kirja, ei mitään kiirettä olisi.