Eilen oli vihdoin vuoroni pitää kirjaesitelmä koulussa. Olin valinnut Mukan Tabun. Kerroin kirjan juonesta, henkilöistä ynnä muusta. Jostain kumman syystä teini-ikäiset innostuvat kuultuaan seksuaalisuus-sanan. Luokkalaisillani on ilmeisesti likainen mielikuvitus, sillä en missään vaiheessa sanonut suoraan Milkalla ja KP:llä olevan seksisuhdetta(vaikka sellainen olikin 8D). Esitelmä kyllä toi eniten liikehdintää verrattuna aikaisempiin... Lyhyempi se oli verrattuna viime vuotiseen, sillä silloin olin valinnut kirjaksi Hobitin. Silloin esitelmä kesti vähän alle tunnin, mutta yli puoli tuntia. Nyt se oli inhimillisissä mitoissa, vain 20 minuuttia.

Sain luettua Paulo Coelhon Voittaja on yksin. Siinä loppu yllätti minut aika lailla. Muuten ihan perus-Coelhoa.

Viime viikon perjantaina samalla, kun käväisin katsomassa Kuninkaan puheen, vierailin myös Suomalaisessa kirjakaupassa. Ostin syntymäpäivälahjaksi saamallani lahjakortilla ja kanta-asiakas(!) etusetelillä kaksi kirjaa: Douglas Adams'n Linnunrata-trilogian sekä Chris Campion'n Policen.

Eilen piti palauttaa kirjastolle Mukan kirjat ja samalla matkaan tarttui Mihail Bulgakov'n Saatana saapuu Moskovaan ja Vladimir Nabokov'n Lolita. Lolitan aloitin eilen samalla, kun pelasin simssiä.