Otsikko antaa oikein hyvän kuvan viimeisistä lukemisistani. Danten Jumalaisen näytelmän Helvetti-osan kanssa olen viettänyt muutamia iltoja. "Kevyttä iltalukemista", voisi Hermione sanoa. Ei siinä mitään. Kirja vaikuttaa kierolla tavalla mielenkiintoiselta. Neljännellä piirillä olen menossa. :D

Tämän viikonlopun aikana olen lukenut todella urakalla Forsytein taruja sekä Húrinin lasten tarinaa. Edellä mainitun saan varmaan loppuun tänään, kun jäljellä ei ole kuin 50 sivua. Sillä on kyllä kiire, kun laina loppuu tiistaina.

Forsytein suvun vaiheita luin sadan sivun verran lauantaina. Kumma juttu, sillä viimeisen vuoden ajan se tuntui etenevän kovin tahmeasti. Sitten iski "inspiraatio". Saan sen kyllä päätökseen, sillä parin viikon päästä on syysloma.

Yritän "tyhjentää" kesken jääneiden kirjojen kasaa, sillä laskin, että kirjallisuusdiplomia suorittaessa pitää lukea kuusi kirjaa vuodessa. No, muutamassa kyllä oikaisin hieman, sillä olen lukenut ne aiemmin. Kylläkin viihdetarkoitukseen, mutta silti. Hobitin voisi lukea uudestaan ennen elokuvan ilmestymistä. Voidaan jutella Sabeen kanssa siitä.

Uusi Nuori Voima tulee marraskuussa. Sitä innolla odottaen ja Keski-Maahan palaten!